Βγαίνει από την Εντατική ο 34χρονος μετά το φριχτό τροχαίο στην Αγία Πελαγία

Ηράκλειο
Βγαίνει από την Εντατική ο 34χρονος μετά το φριχτό τροχαίο στην Αγία Πελαγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο 34χρονςο δικυκλιστής

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται αναφορικά με την πορεία της υγείας τού 34χρονου Κρητικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, επί του ΒΟΑΚ, στην Αγία Πελαγία, και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 32χρονη Κάλλια Λάμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αναφέρει το neakriti.gr, ο 34χρονος έχει ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, ενώ διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 34χρονου δικυκλιστή βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο και - όπως όλα δείχνουν - αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου παρέμενε για νοσηλεία μετά το φρικτό δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το τροχαίο δυστύχημα επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Ο 34χρονος ήταν ο οδηγός της μοιραίας μηχανής στην οποία ήταν συνεπιβάτιδα η 32χρονη Κάλλια Λάμα, που σκοτώθηκε ακαριαία. Ας σημειωθεί ότι ο άνδρας, ο οποίος ήταν πολυτραυματίας, ήταν - μέχρι πρότινος - διασωληνωμένος και σε καταστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News