Μόχθησε αλλά κατέκτησε τον στόχο της η Σοφία - Ευδοκία Καράλη

Ηράκλειο
Μόχθησε αλλά κατέκτησε τον στόχο της η Σοφία - Ευδοκία Καράλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισφραγίστηκαν οι κόποι μίας χρονιάς και το όνειρο... γίνεται πραγματικότητα

Η 17χρονη Σοφία - Ευδοκία, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της: «Το ήθελα πολύ», μας εξομολογείται, «ήταν όνειρο για μένα. Από μικρή με γοήτευε ο συγκεκριμένος κλάδος και πάντα ήξερα τι ήθελα να σπουδάσω!».

Επιθυμία της, να εισαχθεί στην συγκεκριμένη Σχολή απ' όταν ακόμη ήταν μαθήτρια του δημοτικού και το γεγονός ότι τα κατάφερε, αποτελεί δικαίωση των προσωπικών της κόπων και θυσιών.

Η Σοφία - Ευδοκία επίσης, η οποία είναι μοναχοπαίδι, μας είπε ότι πάντα από μικρή έψαχνε επιχειρήματα σε όλα. Λατρεύει την αστυνομική λογοτεχνία και δεν την επηρέασε κανένας και τίποτα στην επιλογή της αυτή.

«Η αλήθεια είναι», όπως ανέφερε στο neakriti.gr, «ότι πολλά είναι τα παιδιά που αμφιταλαντεύονται μέχρι να αποφασίσουν τι θέλουν να σπουδάσουν και ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν στη ζωή τους, εγώ ήδη ήξερα από πολύ μικρή. Ακόμη και σε ποια πόλη ήθελα να σπουδάσω γνώριζα και δεν είναι άλλη από την Θεσσαλονίκη», η οποία συμπληρώνουμε, είναι γενέτειρα του πατέρα της.

Απόφοιτη του ΓΕΛ Μοιρών η 17χρονη, εισήχθη 25η στη Νομική Θεσσαλονίκης με 18.751 μόρια. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα αυτό. Και βέβαια, η επιτυχία μου αυτή είναι το αποτέλεσμα συστηματικού διαβάσματος, προγραμματισμού και οργάνωσης. Είναι το αποτέλεσμα μιας καλής διαχείρισης του χρόνου. Και φυσικά, δεν έχει να κάνει μόνο με τη χρονιά αυτή. Έχει να κάνει και με τα προηγούμενα χρόνια μέχρι να φτάσω στην ολοκλήρωση της προσπάθειας».

Περήφανη η μητέρα της, μας μίλησε συγκινημένη για την επιτυχία του παιδιού της: «Είμαι περήφανη για το παιδί μου και πολύ χαρούμενη, καθώς πάνω από όλα είναι ένα καλό παιδί! Αφοσιωμένη στο διάβασμα και επιμελής από μικρή, χωρίς να στερείται τις άλλες δραστηριότητές της, κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Το όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα. Τώρα ξεκινάει το ταξίδι για εκείνην, για να γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν και ήθελε», εξομολογείται συγκινημένη η κ. Μαρία Καράλη στο neakriti.gr.  

Το neakriti.gr εύχεται στην Σοφία - Ευδοκία Καράλη, καλές σπουδές!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News