Μαρία & Κωνσταντίνα Παπαφραγκάκη - Μαζί στο διάβασμα, μαζί και στην επιτυχία!

Ηράκλειο
Μαρία & Κωνσταντίνα Παπαφραγκάκη - Μαζί στο διάβασμα, μαζί και στην επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Παπαφραγκάκη

Οι δίδυμες αδερφές Μαρία και Κωνσταντίνα Παπαφραγκάκη, απόφοιτες του 5ου ΓΕ.Λ. Ηρακλείου, πέτυχαν αμφότερες τους στόχους τους.

Ωστόσο οι δίδυμες αδερφές Παπαφραγκάκη θα αποχωριστούν για πρώτη φορά η μία την άλλη: Η Μαρία εισήχθη με 17.485 μόρια στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας, ενώ η Κωνσταντίνα στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

«Το ταξίδι μέχρι να φτάσουμε εδώ ήταν δύσκολο αρκετά... Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου συνέχεια τον στόχο που έχεις βάλει, προκειμένου να τα καταφέρεις. Πέρασα στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και πλέον ανυπομονώ να σπουδάσω», δήλωσε στη “Νέα Κρήτη” η Μαρία Παπαφραγκάκη.

«Πέρασα στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, εδώ στο Ηράκλειο. Εγώ έβγαλα περίπου 17.900 μόρια. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Το περάσαμε μαζί με τη δίδυμη αδερφή μου, οπότε το ταξίδι ήταν ακόμη καλύτερο! Βοήθησαν σίγουρα και οι καθηγητές να αποβάλουμε το άγχος που είχαμε! Οπότε πιστεύω ότι ήταν μια ωραία εμπειρία», ανέφερε με τη σειρά της η Κωνσταντίνα.

Όπως δήλωσαν οι δίδυμες στην εφημερίδα μας, διάβαζαν μαζί, και συνεργάζονταν για να καλύπτουν τα κενά τους. Εξάλλου, είχαν και κοινά μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν: την Έκθεση και τα Μαθηματικά. «Κάναμε μαζί και αθλήματα. Περνούσαμε μαζί πολλές ώρες. Περάσαμε γενικά πολύ ωραία...», λένε οι αδερφές Παπαφραγκάκη, οι οποίες πλέον καλούνται να αποχωριστούν για πρώτη φορά στη ζωή τους η μία την άλλη.

«Δεν το έχουμε σκεφτεί αλλά εντάξει... Θα το συνηθίσουμε. Αν και είναι η πρώτη φορά που χωριζόμαστε», δήλωσαν οι δίδυμες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News