Προσπάθησε να τον… βοηθήσει να ταξιδέψει, αλλά της στοίχησε ακριβά

Ηράκλειο
Προσπάθησε να τον… βοηθήσει να ταξιδέψει, αλλά της στοίχησε ακριβά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο συλλήψεις έλαβαν χώρα σήμερα στον αερολιμένα «Νίκος Καζαντζάκης»

Βοηθούσε μη νόμιμους αλλοδαπούς να φύγουν από τη χώρα μία 52χρονη αλλοδαπή, ωστόσο η δράση της… έγινε αντιληπτή από την Αστυνομία!   

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε μία 52χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία, καθώς και σε έναν 19χρονο επίσης αλλοδαπό για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 19χρονος επέδειξε στους ακτινικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.

Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η 52χρονη προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 19χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 52χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο

Επιπλέον, συνελήφθη ακόμα 19χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία

Συνελήφθη, σήμερα (28.08.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 52χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων  προέκυψε ότι η 52χρονη προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 19χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News