Πάνω από 4 κιλά λαθραίου καπνού τον έβαλαν σε μπελάδες

Ηράκλειο
Πάνω από 4 κιλά λαθραίου καπνού τον έβαλαν σε μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η ποσότητα που εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, κατασχέθηκε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ένας 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, καθώς σε επιχείρηση στην οποία ήταν υπεύθυνος βρέθηκαν τριάντα συσκευασίες με συνολικά 4 κιλά και 200 γραμμάρια καπνού που δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες στην επιχείρηση ενός 37χρονου αλλοδαπού και εκεί πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο.

Όλη η ποσότητα που εντοπίστηκε, κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (27.08.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού 36χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού χθες (27.08.2019) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 37χρονου αλλοδαπού όπου κατά την διάρκεια της έρευνας συνελήφθη ο 36χρονος ως υπεύθυνος της επιχείρησης.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 4 κιλά και 200 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News