Ο γάμος της χρονιάς! Ο Αντώνης Καράτζης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γιούλια

Ηράκλειο
Ο γάμος της χρονιάς! Ο Αντώνης Καράτζης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γιούλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία υπέροχη βραδιά σε ένα γάμο που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ένας γάμος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραμύθια ήταν εκείνος του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Αντώνη Καράτζη και της αγαπημένης του Γιούλια που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Το λαμπερό ζευγάρι παρά το γεγονός ότι είχε τελέσει στο παρελθόν πολιτικό γάμο, αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και αυτή τη φορά στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Nana Princess.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία 100 καλεσμένων. Στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού ήταν εκεί για να ευχηθούν τα καλύτερα στον Αντώνη και τη Γιούλια που προχώρησαν σε ένα ακόμα βήμα για να «κλειδώσουν» την αγάπη τους η οποία φυσικά έχει επισφραγιστεί με τον ερχομό της μικρής τους κορούλας, Άρτεμις.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης με τη γυναίκα του.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του γνωστού τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος είναι καλός φίλος του γαμπρού και βρέθηκε στο Nana Princess για να ευχηθεί με τον τρόπο του στον Αντώνη Καράτζη και τη σύζυγό του Γιούλια.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπάρλας και ο επιχειρηματίας και παιδικός φίλος του γαμπρού Γιώργος Ανδριαδάκης.

Το neakriti.gr εύχεται βίον ανθόσπαρτον στο όμορφο ζευγάρι, κάθε ευτυχία και υγεία!

Φωτογραφίες: Δημήτρης Μανιώρος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News