Πανελλήνιες 2019: Τρίτη στη σχολή των ονείρων της η Σίσσυ Γλακουσάκη

Ηράκλειο
Πανελλήνιες 2019: Τρίτη στη σχολή των ονείρων της η Σίσσυ Γλακουσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λίγο καιρό θα είναι στα έδρανα του Πολυτεχνείου και θα παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής της

«Χαράς Ευαγγέλια» για την οικογένεια Γλακουσάκη αφού η 18χρονη Σίσσυ κατάφερε μία μεγάλη επιτυχία για την ίδια αφού πλέον ο δρόμος για τη σχολή των ονείρων της είναι ελάχιστα βήματα μακριά.

Η Σίσσυ Γλακουσάκη κατάφερε να περάσει τρίτη στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και περιμένει με ανυπομονησία, πλέον, να ταξιδέψει στην Αθήνα και να βρει σπίτι για τα υπέροχα φοιτητικά χρόνια που έρχονται.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο neakriti.gr για την επιτυχία της, για τα… 18.189 μόρια που έβγαλε και για το λόγο που επέλεξε τη συγκεκριμένη σχολή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πέρασα σ’ αυτή τη σχολή. Ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό και τα κατάφερα να μπω. Δεν το περίμενα βέβαια ότι θα μπω τρίτη στη σχολή μου» λέει η Σίσσυ.  

Η ίδια, όπως αναφέρει, επέλεξε αυτή τη σχολή γιατί «και οι δύο μου γονείς είναι πολιτικοί μηχανικοί. Κατά κάποιον τρόπο είχα ζήσει τη δουλειά και μου άρεσε. Μετά είδα και τα μαθήματα στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, με ενδιέφεραν και την επέλεξα».

Όσον αφορά στο πως βλέπει το μέλλον της, αλλά και τη ζωή της στην Αθήνα, η Σίσσυ Γλακουσάκη τονίζει πως «ανυπομονώ να φύγω από το Ηράκλειο και να μείνω στην Αθήνα. Σίγουρα θέλω να αφοσιωθώ στη σχολή μου και στη συνέχεια να ασχοληθώ με την ακαδημαϊκή καριέρα, όπως και η μητέρα μου».

Σε κάθε περίπτωση, οι κόποι της Σίσσυς δικαιώθηκαν, κατάφερε να πετύχει το στόχο της και το neakriti.gr εύχεται καλή σταδιοδρομία στη 18χρονη, πλέον, φοιτήτρια.  

Να σημειωθεί ότι η σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο φέτος «έπιασε» 16.385 μόρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News