Ηράκλειο

«Βροχή» οι συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στο «Ν. Καζαντζάκης»

Τριάντα τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν από τις 19 έως τις 25 Αυγούστου στο «Ν. Καζαντζάκης» για πλαστογραφία

Είκοσι τέσσερις άνδρες και δέκα γυναίκες ηλικίας από 16 έως 44 ετών επιχείρησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» σε χώρες της Ευρώπης, καθώς και σε Ιαπωνία και Αφγανιστάν.

Ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που θα τους έδιναν… το «εισιτήριο» της ελευθερίας για να φτάσουν στον προορισμό της επιλογής τους, ήταν πλαστά.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην

Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία και Τσεχία

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 19.08.2019 έως και 25.08.2019 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαποί και συγκεκριμένα 24 άνδρες και 10 γυναίκες, ηλικίας από 16 έως 44 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Τσεχίας, Σλοβακίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Μάλτας, Ουγγαρίας Ιαπωνίας, Βελγίου Αφγανιστάν και Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια