Γιάννης Καλεμάκης: Βρέθηκε σε ρυάκι - Περπατούσε όλη τη νύχτα

Ηράκλειο
Γιάννης Καλεμάκης: Βρέθηκε σε ρυάκι - Περπατούσε όλη τη νύχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 83χρονος εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο Ζαρό

Βρέθηκε ο 83χρονος Γιάννης Καλεμάκης (ή Λιαννογιάννης - όπως είναι, επίσης, γνωστος), τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της Κυριακής.

Ο 83χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, περίπου, στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα σε ρυάκι, σε αγροτική περιοχή, στο δρόμο από Ζαρό προς Βορίζια.

Μάλιστα για τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο, πραγματοποιήθηκε σχετική επιχείρηση από τους 10, συνολικά, πυροσβέστες και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις έρευνες, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Αμέσως μετά, τον 83χρονο παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο επίσης βρισκόταν στο σημείο και το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, για προληπτικούς - ωστόσο - λόγους, αφού, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε καλά στην υγέια του, παρότι εξουθενωμένος.

Κι αυτό γιατί, όπως ανέφερε ο κ. Νίκος Λαγουδάκης στο neakriti.gr, ο ηλικιωμένος περπατούσε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής, περιπλανώμενος στην ευρύτερη περιοχή του Ζαρού, όπου και τον είχαν δει για τελευταία φορά, προτού χαθούν τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας πάσχει από άνοια, ενώ έχει και κινητικά προβλήματα. Η κόρη του ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωσε, χτες το απόγευμα, τις Αρχές, αναφορικά με την εξαφάνισή του, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του, εκτός από τους άνδρες της 3η ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής, συμετείχαν και άνδρες των ΤΑΕ, Σαμαρείτες, καθώς και μεμονωμένοι εθελοντές - κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News