Ηράκλειο

Ο Γιάννης Καλεμάκης ή Λιανογιάννης εξαφανίστηκε από το Ζαρό - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Πυροσβεστική, ΤΑΕ και Σαμαρείτες έχουν βγει στους δρόμους της Μεσαράς αναζητώντας τον ηλικιωμένο

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 83χρονου Γιάννη Καλεμάκη ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Κυριακής οπότε και εξαφανίστηκε από την ευρύτερη περιοχή του Ζαρού.

Ο Γιάννης Καλεμάκης ή Λιανογιάννης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει η σελίδα του Facebook «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά» η οποία έκανε και γνωστή την εξαφάνιση του ηλικιωμένου.

«Κάποιος κάτοικος τον είδε να περνά πρωί από την αυλή του με κατεύθυνση προς τον Λαλουμά, ωστόσο από τότε παραμένει άφαντος» αναφέρει η ανακοίνωση.

Για τον αγνοούμενο 83χρονο ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές, ώστε να εντοπιστεί και να δοθεί τέλος στην αγωνία και την ανησυχία των οικείων του προσώπων. Συγκεκριμένα, η κόρη του ηλικιωμένο ενημέρωσε την αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής επισημαίνοντας ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο αφού πάσχει από άνοια, ενώ αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα. Μάλιστα, η ίδια σελίδα ανέβασε βίντεο από τις έρευνες στην Πάνω Ρίζα. Από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμός του επιχειρούν ένα όχημα με δύο υπαλλήλους και ένας διασωστικός σκύλος.

Με «ορμητήριο» την περιοχή της Αγίας Μαρίνας του Κάτω Ζαρού στο δρόμο προς Λαλουμά, ΤΑΕ, Πυροσβεστική, Σαμαρείτες και πολλοί κάτοικοι του χωριού αναζητούν τα ίχνη του αγνοούμενου στα μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει κοντά στο ποτάμι όπου βρέθηκε και τις άλλες φορές, «με την προσπάθεια όλων να κορυφώνεται αυτή την ώρα, ελπίζοντας να τον βρουν πριν πέσει το σκοτάδι» τονίζει η ανάρτηση.

Όποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άντρα, καλό είναι να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ηλικιωμένου ή με τις αστυνομικές αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια