Αισιοδοξία για τον 25χρονο Γιάννη - Αποσωληνώθηκε & νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ηράκλειο
Αισιοδοξία για τον 25χρονο Γιάννη - Αποσωληνώθηκε & νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμογελά ξανά η οικογένεια Τουτουντζόγλου που βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη

Αχτίδα ελπίδας για τον 25χρονο Γιάννη Τουτουντζόγλου ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο και από τότε νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον νεαρό τραυματία για τον οποίο όλη η Κρήτη έγινε μια «γροθιά» και συγκέντρωσε πάνω από 100 φιάλες αίματος προκειμένου να σωθεί ο Γιάννης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, «ο 25χρονος υπεβλήθη χτες σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν ορθοπεδικά προβλήματα. Η επέμβαση πήγε καλά και αμέσως μετά μεταφέρθηκε ξανά στην εντατική. Σήμερα αποσωληνώθηκε και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει μία βελτίωση. Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάστασή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος Γιάννης βρισκόταν από τις 12 Αυγούστου, οπότε και ενεπλάκη στο τροχαίο, στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε συμβαίνει πια αφού αποσωληνώθηκε και δε βρίσκεται πλέον σε καταστολή, χαρίζοντας χαμόγελα στην οικογένεια και τους φίλους του.

Φίλοι και συγγενείς είχαν ανταποκριθεί στην έκκληση της οικογένειας να δώσουν αίμα για το Γιάννη και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικά, αφού ο πατέρας του 25χρονου μέσω του neakriti.gr είχε πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους έδωσαν αίμα και τόνισε πως πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε η απαραίτητη ποσότητα.

Το χρονικό του σοβαρού τροχαίου

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην παραλιακή λεωφόρο στο ρεύμα από Γιόφυρο προς Ηράκλειο, στο ύψος του Παγκρήτιου Σταδίου.

Στο τροχαίο ενεπλάκη 25χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και όχημα με γιατρό.

Τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και από τότε ο Γιάννης δίνει μάχη για τη ζωή του, όμως οι Κρητικοί έγιναν για άλλη μία φορά «γροθιά» και δείχνουν εμπράκτως πως είναι πάντα στο πλάι οποιουδήποτε έχει ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News