Τους έκλεβε τα κοσμήματα από το λαιμό, ενώ τα φορούσαν

Ηράκλειο
Τους έκλεβε τα κοσμήματα από το λαιμό, ενώ τα φορούσαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φόβος και τρόμος» είχε γίνει για τις Ηρακλειώτισσες ο 33χρονος

Από το λαιμό 10 γυναικών είχε αφαιρέσει κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ, ένας άνδρας στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος έκλεβε τα κοσμήματα των γυναικών, την ώρα που τα φορούσαν!

Μάλιστα, μέσα σε διάστημα 17 ημερών (και ειδικότερα, από τις 3 έως τις 20 Αυγούστου), ο άνδρας είχε αφαιρέσει από 10 γυναίκες, ηλικίας από 54 έως και 83 ετών, τα κοσμήματά τους.

Για τις υποθέσεις αυτές, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ο 33χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν από τον νόμο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News