Νέα τραγωδία: «Έσβησε» ο 24χρονος μετά την παράσυρση

Ηράκλειο
Νέα τραγωδία: «Έσβησε» ο 24χρονος μετά την παράσυρση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα κατά την προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο

Δεν τα κατάφερε τελικά ο νεαρός άνδρας που παρασύρθηκε χτες το μεσημέρι από διερχόμενο όχημα, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Πρόκειται για έναν 24χρονο άνδρα, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος, περίπου στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην προσπάθειά του να διασχίσει παράλληλο δρόμο κάτω από τη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη Χωστού, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, τύπου βαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία, σε σοβαρή κατάσταση, στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως είχε αναφέρει χτες, μιλώντας στο neakriti.gr, ο Διοικητής των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, κ. Ιωάννης Τασσόπουλος, ο νεαρός άνδρας - από την πρώτη στιγμή - διασωληνώθηκε και του πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία.

Ενώ, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, κ. Γιώργος Μοσχοβάκης, «Ο άνδρας απεβίωσε περίπου στις 9:00 - 9:30 το βράδυ της Δευτέρας».

Σύμφωνα με τον κ. Μοσχοβάκη, αφότου πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία στον 24χρονο, ο οποίος ήταν πολυτραυματίας και είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το ιατρικό προσωπικό του Βενιζελείου έκρινε απαραίτητο ο νεαρός να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς, όμως, μετά το χειρουργείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Βενιζελείου να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης στους 48.

(Φωτογραφία: Χάρης Λαμπράκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News