Ηράκλειο

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες περί απεργίας: «Να μην τολμήσουν»

Ξεκαθαρίζει τη θέση του το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ  

Ξεκαθαρίζει τη θέση του το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σχετικά με την πρόταση της κυβέρνησης για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες περί απεργίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση πατώντας πάνω στον απεργοκτόνο νόμο που έφερε η προηγούμενη κυβέρνηση πέρσι τον Γενάρη προχωρά ακόμη παραπέρα.

Είναι προφανές ότι με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για την απόφαση της απεργίας και τα ηλεκτρονικά μητρώα μελών των σωματείων που εξήγγειλε, δεν τον έπιασε ο πόνος να «βελτιώσει» τη διεκδικητική δράση των εργαζομένων. Αντίθετα, βάζει πλάτη σε όλους αυτούς που νιώθουν μίσος για την ενεργή και άμεση συμμετοχή των εργαζομένων στις μαζικές συλλογικές διαδικασίες και στις μορφές πάλης που οι ίδιοι επιλέγουν κάθε φορά.

Το ξεκαθαρίζουμε με τη σειρά μας και εμείς από νωρίς: Να μην τολμήσουν!

Οι εργαζόμενοι δε θα ανεχτούμε την ωμή παρέμβαση του κράτους και της εργοδοσίας στις γραμμές των σωματείων. Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το δικαίωμα μας να έχουμε εργατικές οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους.  Το συνεπές εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει αποδείξει ότι δεν τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται και έχει τον τρόπο να ανατρέψει κάθε εμπόδιο στη δράση του.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια