Ηράκλειο

Αναχωρεί σήμερα για την Κένυα ο Άρης Μαρκάκης με τους συνεργάτες του

«Η οικογένεια του Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”, νιώθει τεράστια χαρά, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση που θα πραγματοποιήσει αυτό το μεγάλο ταξίδι προσφοράς»

Με επικεφαλής τον διευθυντή του σχολείου, Μαρκάκη Άρη, θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι του Εκπαιδευτηρίου, από τις 19 έως και τις 27 του Αυγούστου, στην Κένυα με σκοπό να συνδράμει στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης της Αρχιεπισκοπής της Κένυας. Στο ταξίδι αυτό θα συμμετάσχουν 11 άτομα συμπεριλαμβανομένου του κ. Μαρκάκη.

Τιμή αποτελεί για την αποστολή του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”, η συμμετοχή του παραολυμπιονίκη κ. Μιχάλη Λεμονή στο ταξίδι καθώς προσδίδει στο συγκεκριμένο εγχείρημα μια άλλη δυναμική, διαδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα: όταν υπάρχει θέληση και ψυχή όλα μπορούν να συμβούν.

Συγκεκριμένα, το σχολείο είναι ενήμερο για τις ανάγκες των παιδιών, μετά από εκτεταμένη επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Κένυας, Μακάριο, ο οποίος εξαρχής δέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό την επιθυμία του εκπαιδευτηρίου να ταξιδέψει στην Κένυα εκφράζοντας την επιθυμία του να προσφέρει τη φιλοξενία του στο προσωπικό.

Οι επιτακτικές ανάγκες που υπάρχουν στο σχολείο συμπεριλαμβάνουν κτίσιμο τοίχων,  στρώσιμο πατώματος, νέα παράθυρα και θρανία, υλικοτεχνική ενίσχυση και αναλώσιμο υλικό.        

Το συγκεκριμένο σχολείο που βρίσκεται στη Riruta, στη Ναϊρόμπι της Κένυας και έχει ανεγερθεί  από την Ιερά Μητρόπολη της Κένυας, φιλοξενεί 300 ορφανά παιδιά που έχουν χάσει και τους δύο γονείς.

Η προσφορά και η αλληλεπίδραση αυτή με τα παιδιά της Κένυας, όμως, δε θα περιοριστεί εντός των στενών χρονικών ορίων του ταξιδιού αυτού αλλά θα συνεχιστεί και μετά την παρέλευσή του, καθώς το Junior Academy – Χερρονάσιος σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”, θα «υιοθετήσει» τα παιδιά του σχολείου, διατηρώντας όχι μόνο την οικονομική κατάσταση του σχολείου αλλά και την πνευματική επαφή με τα παιδιά.

Η οικογένεια του Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”, νιώθει τεράστια χαρά, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση που θα πραγματοποιήσει αυτό το μεγάλο ταξίδι προσφοράς καθώς η χαρά στα μάτια αυτών των παιδιών θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση για την ομάδα του Εκπαιδευτηρίου.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην προσπάθειά αυτή μπορεί να κάνει δωρεά στη γραμματεία του Παιδικού Σταθμού, ή του Νηπιαγωγείου ή του Δημοτικού. Για περισσότερες πληροφορίες και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του: Παιδικού Σταθμού 28970 22040, Νηπιαγωγείου 28970 22440 Δημοτικού 28970 22044.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια