Ηράκλειο

Τροχαίο στην Αγία Πελαγία: Η ευχή της οικογένειας της 32χρονης Κάλλιας που σκοτώθηκε ακαριαία

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Λάμα που θρηνεί για το χαμό της κόρης της, μετά το φριχτό τροχαίο στην Αγία Πελαγία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια της 32χρονης Κάλλιας Λάμα που σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, η οικογένεια της άτυχης 32χρονης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στην κηδεία της και συμπαραστάθηκαν στους συγγενείς και φίλους της χαμογελαστής Κάλλιας.

Παράλληλα, ευχή της οικογένειας Λάμα είναι η κόρη τους να είναι το τελευταίο θύμα στην άσφαλτο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Η οικογένεια Σπύρου Λάμα ευχαριστεί θερμά όλους που παραβρέθηκαν και συμπαραστάθηκαν στον άδικο χαμό της κόρης τους.

Ευχή της οικογένειας να είναι το τελευταίο.»

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου, επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή, προκειμένου να μπει σε βενζινάδικο που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη μηχανή.

Στη μηχανή, μαζί με έναν 34χρονο, επέβαινε η άτυχη Κάλλια, το σώμα της οποίας - σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες - εκτοξεύθηκε αρκετά μέτρα μακριά και η 32χρονη μητέρα ενός παιδιού σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο 34χρονος οδηγός της μηχανής είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, βρίσκεται, επίσης, στο νοσοκομείο.

Σχόλια