Ηράκλειο

30 αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

Συνελήφθησαν μέσα σε μία εβδομάδα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον 30 αλλοδαποί οι οποίοι προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους από στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για άλλες χώρες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 22 άντρες και οχτώ γυναίκες ηλικίας 119 έως 45 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 18 Αυγούστου.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, οι συνολικά τριάντα αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά διαβατήρια αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Τσεχίας, Σλοβακίας, Αιγύπτου, Μπαγκλαντές, Νοτίου Κορέας και Λουξεμβούργου, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχία, Βέλγιο, Ουγγαρία και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 12.08.2019 έως 18.08.2019 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τριάντα (30) αλλοδαποί και συγκεκριμένα 22 άνδρες και 8 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 45 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Τσεχίας, Σλοβακίας, Αιγύπτου, Μπαγκλαντές, Νοτίου Κορέας και Λουξεμβούργου, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχία, Βέλγιο, Ουγγαρία και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια