Φριχτό τροχαίο στην Αγία Πελαγία: Στη ΜΕΘ ο 34χρονος - Σπαραγμός για την Κάλλια

Ηράκλειο
Φριχτό τροχαίο στην Αγία Πελαγία: Στη ΜΕΘ ο 34χρονος - Σπαραγμός για την Κάλλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 32χρονη μητέρα ενός κοριτσιού

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ο νεαρός οδηγός που ενεπλάκη στο φριχτό τροχαίο ανήμερα της Παναγίας, στην Αγία Πελαγία.

Σύμφωνα με τον διοικητή των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου κ. Τασσόπουλο, «ο 34χρονος δεν υπεβλήθη χτες σε χειρουργική επέμβαση. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει σήμερα σε συνεργασία με τους θωρακοχειρουργούς του ΠΑΓΝΗ. Ο νεαρός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Χτες, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκης είχε τονίσει στο neakriti.gr πως η ζωή του 34χρονου άντρα κινδυνεύει.

Ενώ υπενθυμίζεται πως ο 61χρονος οδηγός του ΙΧ το οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή του πολυτραυματία και του θύματος, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Σπαραγμός για την 32χρονη Κάλλια

Από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του 15αύγουστου έχασε ακαριαία τη ζωή της η 32χρονη Κάλλια, μητέρα ενός παιδιού που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της 32χρονης θα γίνει στις 3 το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή, στην Αγία Βαρβάρα Καμινίων. Η σορός της άτυχης γυναίκας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τη 1 το μεσημέρι.

Μάλιστα, τα μηνύματα που της έχουν αφήσει φίλοι και συγγενείς στο Facebook «ραγίζουν» καρδιές.

- «Ο πόνος είναι αβάσταχτος κι έχουμε μαύρα χαλιά ολόψυχα σου ευχόμαστε καλό ταξίδι Καλλια !!!

Μια χάρη μόνο σου ζητώ και τίποτα άλλο ντιπη εδα που πας στην Παναγία πες της για το Δημήτρη

Καλό ταξίδι Καλλια μου.... δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ......»

- «Αγαπημένη μου... έφυγες τόσο αναπάντεχα...σαν μια πνοή ανέμου. Χωρίς να καταλάβεις ότι από το ένα λεπτό στο άλλο, αφήνεις αυτήν την υλική κατάσταση και μεταβαίνεις σε μια άλλη. Εύχομαι η ψυχή σου να είναι ήρεμη και γαλήνια σε αυτή τη νέα κατασταση και ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια σου και στο παιδί σου. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εύχομαι η πολιτεία να σκυψει περισσότερο... σε τέτοια θέματα..»

- «Ώστε να κάνει μία στροφή ο δείκτης στο ρολόι μπορεί του ανθρώπου η ζωή να γίνει μοιρολόι....ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ»

- «Είναι απίστευτο, είναι τόσο άδικο, τι κρίμα!!!!καλό ταξίδι να έχεις Κάλλια, κουράγιο στην οικογένεια σου!!!..δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά...»

- «Όμορφο μου κορίτσι έτυχε και σε γνώρισα πρόσφατα και δεθήκαμε λες και ξέραμε χρόνια η μια την άλλη....Καλό ταξίδι ψυχούλα μου αλλά η Παναγία σήμερα ήταν άδικη άδικη άδικη κοριτσάρα μου μαζί σου ...Θα σε θυμάμαι πάντα»

Μνήμες από το πολύνεκρο τον Γενάρη του 2018

Αξίζει να επισημάνουμε ότι με δηλώσεις που παραχώρησαν χθες πολίτες στην “ΚΡΗΤΗ TV” δε δίστασαν να καυτηριάσουν το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαχωριστικό στηθαίο στο επίμαχο σημείο του ΒΟΑΚ. Κι αυτό καθώς σε περίπτωση που υπήρχε στηθαίο, η κάθετη διάσχιση του οδοστρώματος από το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 63χρονος θα ήταν αδύνατη κι έτσι το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί.

Εξάλλου, διερχόμενοι οδηγοί αλλά και ντόπιοι κάτοικοι κάνουν λόγο για δρόμο- «καρμανιόλα», στο συγκεκριμένο κομμάτι του ΒΟΑΚ, στην Αγία Πελαγία.

Υπενθυμίζεται ότι πλήθος συνανθρώπων μας έχουν βρει τραγικό θάνατο στην εν λόγω περιοχή. Στις 12 Δεκέμβριου του 2012, είχαν βρει φρικτό τέλος σε τροχαίο δυστύχημα, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ και γιατρός Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Βαγγέλης Κελαράκης.

Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, πάλι στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, είχε σημειωθεί έτερο πολύνεκρο τροχαίο. Στις 3 Ιανουαρίου του 2018, μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, βρήκαν τραγικό θάνατο ο 23χρονος Χρήστος Στεφανάκης, η 22χρονη αγαπημένη του Μαίρη Κωστίδη, αλλά και η μητέρα της νεαρής κοπέλας, ενώ είχαν τραυματιστεί άλλα τέσσερα άτομα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News