Ηράκλειο

Τροχαίο στην Αγία Πελαγία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός της μηχανής

Θύμα του σοβαρού τροχαίου η 32χρονη Κάλλια

Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός της μηχανής - Στη Χειρουργική του Βενιζελείου ο 61χρονος

Κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του 34χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας, η οποία ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο το πρωί της Πέμπτης, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Γιώργος Μοσχοβάκης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή ο 34χρονος άνδρας, ο οποίος υποβάλλεται σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση είναι σε κρίσιμη κατάσταση. «Κινδυνεύει η ζωή του», ήταν τα λόγια του αναπληρωτή διοικητή.

Ο 61χρονος άνδρας, οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο 34χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Θρήνος για την 28χρονη Κάλλια

Το σοβαρό τροχαίο που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, ανήμερα της Παναγίας, έχει συγκλονίσει την Κρήτη, καθώς μετρά άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο, την 32χρονη Κάλλια.

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την 32χρονη Κάλλια - που επέβαινε στη μηχανή μαζί με τον 34χρονο - της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε αιφνίδια. Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό της!

Σχόλια