Ηράκλειο

Πως διεξάγεται η κυκλοφορία στο νέο δρόμο Ηρακλείου - Αγίας Βαρβάρας;

Κυκλοφοριακές αλλαγές από Δευτέρα στο δρόμο Ηρακλείου- Γουβών

Παραδίδεται από την Τετάρτη στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος προς την Αγία Βαρβάρα κυκλικός κόμβος Αγίας Βαρβάρας) – Απομαρμά - Καστέλλι Μοιρών. Την ίδια ώρα κυκλοφοριακές αλλαγές θα ισχύσουν τη Δευτέρα στο ρεύμα από το Ηράκλειο προς Γούβες.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων, ανακοινώνει ότι:

-από σήμερα Τετάρτη 14-08-2019 δίνεται σε χρήση η κυκλοφορία των οχημάτων και στον Α/Κ Γέργερης, στην Νέα Εθνική οδό Αγ. Βαρβάρα (κυκλικός κόμβος Αγίας Βαρβάρας) – Απομαρμά - Καστέλλι Μοιρών.

 -από τη Δευτέρα 19-8-2019 στον Α/Κ Γουρνών του έργου Γούρνες - Χερσόνησος και στο πλαίσιο της απόφασης της Αστ. Δ/νσης Ηρακλείου 2501/1/400/28-6-2019, θα γίνει παράλληλη μετατόπιση της κυκλοφορίας του ρεύματος από το Ηράκλειο προς Γούβες και Π.Ε.Ο. από το δεξιό κλάδο στον ήδη κατασκευασμένο αριστερό κλάδο.

Η μετατόπιση αυτή θα πραγματοποιηθεί από την κάτω διάβαση του Α/Κ Γουρνών μέχρι τον Ι/Κ Γουρνών στην Π.Ε.Ο. Όλες οι άλλες κινήσεις της κυκλοφορίας θα γίνονται όπως και σήμερα. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την τοποθετημένη κατακόρυφη και οριζόντια εργοταξιακή σήμανση.                               

 

 

Σχόλια