Πως διεξάγεται η κυκλοφορία στο νέο δρόμο Ηρακλείου - Αγίας Βαρβάρας;

Ηράκλειο
Πως διεξάγεται η κυκλοφορία στο νέο δρόμο Ηρακλείου - Αγίας Βαρβάρας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακές αλλαγές από Δευτέρα στο δρόμο Ηρακλείου- Γουβών

Παραδίδεται από την Τετάρτη στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος προς την Αγία Βαρβάρα κυκλικός κόμβος Αγίας Βαρβάρας) – Απομαρμά - Καστέλλι Μοιρών. Την ίδια ώρα κυκλοφοριακές αλλαγές θα ισχύσουν τη Δευτέρα στο ρεύμα από το Ηράκλειο προς Γούβες.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων, ανακοινώνει ότι:

-από σήμερα Τετάρτη 14-08-2019 δίνεται σε χρήση η κυκλοφορία των οχημάτων και στον Α/Κ Γέργερης, στην Νέα Εθνική οδό Αγ. Βαρβάρα (κυκλικός κόμβος Αγίας Βαρβάρας) – Απομαρμά - Καστέλλι Μοιρών.

 -από τη Δευτέρα 19-8-2019 στον Α/Κ Γουρνών του έργου Γούρνες - Χερσόνησος και στο πλαίσιο της απόφασης της Αστ. Δ/νσης Ηρακλείου 2501/1/400/28-6-2019, θα γίνει παράλληλη μετατόπιση της κυκλοφορίας του ρεύματος από το Ηράκλειο προς Γούβες και Π.Ε.Ο. από το δεξιό κλάδο στον ήδη κατασκευασμένο αριστερό κλάδο.

Η μετατόπιση αυτή θα πραγματοποιηθεί από την κάτω διάβαση του Α/Κ Γουρνών μέχρι τον Ι/Κ Γουρνών στην Π.Ε.Ο. Όλες οι άλλες κινήσεις της κυκλοφορίας θα γίνονται όπως και σήμερα. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την τοποθετημένη κατακόρυφη και οριζόντια εργοταξιακή σήμανση.                               

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News