Άλλο ένα βραβείο στη συλλογή του Τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Άλλο ένα βραβείο στη συλλογή του Τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιπλέον ένα βραβείο προστέθηκε στη συλλογή του Τμήματος Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Καστελλιανών, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας, απένειμε βραβείο στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας αιμοληψίας που οργανώνει.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Επαμεινώνδας Παξιμαδάκης, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πλέον ένα θεσμό που αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους της περιοχής μας, καθώς ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος στην τράπεζα του συλλόγου.

Στην κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού ιστού της περιοχής, ο Σύλλογος έχει αρωγό την Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ και για το λόγο αυτό θεώρησε υποχρέωση του τη συμβολική της βράβευση στο ανιδιοτελές της έργο. 

Από την πλευρά του, ο ιατρός Στυλιανός Ψυχαράκης ευχαρίστησε το Σύλλογο για την φιλοξενία και τη μαζική συμμετοχή του κόσμου και τόνισε:

«Ο εθελοντής αιμοδότης είναι ο πιο ευαισθητοποιημένος πολίτης, ο οποίος με την κοινωνική του ευαισθησία και την προσφορά του περιφρουρεί το πολύτιμο αγαθό της ζωής. Ο σύλλογος των Κάτω Καστελλιανών ανέδειξε για άλλη μία φορά τη σημασία του εθελοντισμού, τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News