Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή: Πλέον έχει το όνομα του Ανδρέα Γιαννόπουλου

Ηράκλειο
Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή: Πλέον έχει το όνομα του Ανδρέα Γιαννόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες βράδυ η το Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή πήρε το όνομα του Ανδρέα Γιαννόπουλου

Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή τελετή ονοματοδοσίας στο Ιδιωτικό ΕκπαιδευτήριοJunior Αcademy - Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κατά την οποία δόθηκε το όνομα του μικρού Ανδρέα στο εκπαιδευτήριο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να παρακολουθήσει τη σημαντική αυτή τελετή.

Συγκεκριμένα παρεβρέθηκαν ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, κ. Τίτος Ταμπακάκης, ο νυνΔήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης, ο επερχόμενος Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Σεγκος, ο κ. Ευθύμιος Μουντράκης, αντιδήμαρχος τουρισμού του Δ. Χερσονήσου, ο κ. Γεώργιος Βλαχάκης, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Ν. Ηρακλείου, ο κ. Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ηρακλείου, ο κ. Γιώργος Λογιάδης, βουλευτής του ΜεΡΑ25 του Ν. Ηρακλείου, η κ. Νεκταρία Μανίκα-Γιαννουλάκη, Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. του Δ. Χερσονήσου, ο κ. Ζάχαρης Δοξαστάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος, ο κ. Νίκος Σπυριδάκης, Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ο πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ “Μεγαλονησος” κ. Γιώργος Καπελλακης και ο Αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ο νυν δήμαρχος Χερσονήσου Ιωάννης Μαστοράκης

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης κολύμβησης κος Καπελάκης Γιώργος

Ο βουλευτής του  Μέρα 25 κος Λογιάδης Γεώργιος

Ο επερχόμενος δήμαρχος Χερσονήσου κος Σέγκος Ιωάννης

Ο κος Μαμουλακης Χάρης βουλευτης Συριζα Ηρακλειου

Τα συναισθήματα ήταν πολλά και το κλίμα ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς έγινε ένα μικρό αφιέρωμα στον Ανδρέα μέσα από το οποίο ξετυλιχτηκε το όραμα του. Γονείς, φίλοι, μαθητές του Εκπαιδευτηρίου καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοιχαιρέτησαν το συγκεκριμένο εγχείρημα και συνεχάρησαν τον κ. Μαρκάκη, Διευθυντή του επκαιδευτηριου καθώς και το προσωπικό για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία,οργάνωση και το επιτυχημένο πέρας της.

Ο διευθυντής του Εκπαιδευτηρίου Άρης Μαρκάκης

ΤοJunior Academy-ΧερρονάσιοςΣχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”νιωθει μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη που η συγκεκριμένη δράση αγκαλιάστηκε και αντιμετωπίστηκε με τόση θέρμη και νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ βαθέων όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε χθες το βράδυ στη σημαντική αυτή στιγμή και μοιράστηκε όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί του αλλά και το “Χαμογελο του παιδιού” και τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο που με το έργο του κάνει τον κόσμο αυτόν καλύτερο.

Η πρόεδρος της Ν.Δ. στη δημοτική τοπική οργάνωση Χερσονήσου κ. Μανίκα-Γιαννουλάκη Νεκταρία μαζί με τον σύζυγό της κ. Γιαννουλάκη Δημήτρη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News