Αυξημένη κίνηση στο Λιμάνι Ηρακλείου λόγω Δεκαπενταύγουστου

Ηράκλειο
Αυξημένη κίνηση στο Λιμάνι Ηρακλείου λόγω Δεκαπενταύγουστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ημερήσια δρομολόγια για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών - Κρήτη για τις διακοπές τους ψηφίζουν και φέτος πολλοί Έλληνες

Κορυφώνεται η κίνηση στο λιμάνι του Ηρακλείου με χιλιάδες αδειούχους του δεκαπενταύγουστου να επιλέγουν και φέτος την Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα πλοία της γραμμής έρχονται γεμάτα κόσμο με ημερήσια δρομολόγια να έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να μπορέσουν όλοι να φθάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.

Χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα και καθυστερήσεις σε ακτοπλοϊκές αφίξεις και αναχωρήσεις, οι πληρότητες αγγίζουν το 75%. Οι λιμενικές Αρχές είναι σε πλήρη ετοιμότητα λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα  ενώ συστήνεται  στους επιβάτες να προμηθεύονται έγκαιρα τα εισιτήριά τους.

Η κίνηση κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 καταγράφτηκε οριακά αυξημένη κατά μισή ποσοστιαία μονάδα ενώ μόνο τον Ιούνιο η αύξηση άγγιξε το 10% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης χρονιάς με τον λιμενάρχη Ηρακλείου να εκφράζει την ικανοποίησή του.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στα λιμάνια αναμένονται ακόμα περισσότεροι ταξιδιώτες με τους αδειούχους να φθάνουν στο νησί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News