Χαρμόσυνα νέα για τους γονείς του αγοριού που έπεσε από πολυκατοικία στο Ρέθυμνο

Ηράκλειο
Χαρμόσυνα νέα για τους γονείς του αγοριού που έπεσε από πολυκατοικία στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθαν τα ευχάριστα νέα για το 3χρονο αγόρι στο ΠΑΓΝΗ

Ευχάριστα είναι για το αγόρι το οποίο έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο, με τους γονείς του να χαμογλεούν επιτέλους μετά τις ώρες αγωνίας για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του παιδιού. Η κατάσταση του αγοριού εξελίσσεται θετικά αφού σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη «ο 3χρονος αποσωληνώθηκε και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο».

Σε ότι αφορά στο δεύτερο αγόρι που μετά από πτώση στο Ηράκλειο νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ σύμφωνα με τον κ.Φανουργιάκη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική Παίδων του νοσοκομείου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο περιστατικά συγκλόνισαν την Κρήτη και οι οικογένειες δύο παιδιών βιώσαν ώρες αγωνίας καθώς τα αγόρια από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση.

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ το βράδυ της Κυριακής 4/8 για το ένα αγοράκι που μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, αφού έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο. Ακολούθησε η πτώση του δεύτερου αγοριού στο Ηράκλειο που οδηγήθηκε επίσης στο ΠΑΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News