Ηράκλειο

Οι Πυροσβέστες τίμησαν τον Περιφερειάρχη

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης τίμησε σήμερα για την προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα της Κρήτης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης στο νησί Αρχιπύραρχος Νίκος Λαγουδάκης

Με μια συμβολική αλλά εγκάρδια κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς του προς τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης, η περιφερειακή διοίκηση  τίμησε σήμερα το Σταύρο Αρναουτάκη.

Με αφορμή την πρόσφατη γενναία χρηματοδότηση με την οποία εξασφαλίστηκε η αντικατάσταση για τις φθαρμένες μάνικες των οχημάτων ο Νίκος Λαγουδάκης απένειμε  στον περιφερειάρχη τιμητική πλακέτα αλλά και ένα αντίγραφο πυροσβεστικής μάνικα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαγουδάκης η στήριξη της περιφέρειας Κρήτης στην προσπάθεια ανανέωσης του εξοπλισμού και τη συντήρηση των οχημάτων έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ουσιαστικά η εύρυθμη λειτουργία των 30 υπηρεσιών του νησιού να οφείλεται κυριολεκτικά σε αυτές τις σωτήριες παρεμβάσεις.

Ο κ. Αρναουτάκης μίλησε με συγκίνηση για την πρωτοβουλία της διοίκησης των Π.Υ. της Κρήτης ενώ  ευχαρίστησε το σύνολο ου προσωπικού για την αποτελεσματική προσπάθεια τους στη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Όπως αναφέρθηκε, σε εξέλιξη βρίσκεται και νέο πρόγραμμα απόκτησης εξοπλισμού και οχημάτων μέσω ΕΣΠΑ οι λεπτομερείς του οποίου θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, Σταύρος Αρναουτάκης και Νίκος Λαγουδάκης αναφέρθηκαν στην άφιξη του πυροσβεστικού ελικοπτέρου έρικσον το οποίο αναβαθμίζει κατακόρυφα τις δυνατότητες της Πυροσβεστικής στην Κρήτη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια