Ηράκλειο

Μεταμόρφωσαν το παιδικό δωμάτιο τριών παιδιών που χαμογελούν και πάλι

Οι "Άταχτοι" φρόντισαν να αλλάξουν το χώρο μέσα σε 5 μήνες

 To παιδικό δωμάτιο τριών μικρών παιιδών μεταμόρφωσε η μάδα «Άταχτοι» με την πολύτιμη βοήθεια μαστόρων που εργάστηκαν ακούραστα και όσων έδωσαν τον οβολό τους για να μεταμορφωθεί ο χώρος. Τρία ανήλικα παιδιά που μένουν στο σπίτι έχουν πλέον ένα δωμάτιο ιδανικό για να κάνουν όνειρα και να ζήσουν σε έναν αξιοπρεπή χώρο όπως τους αξίζει.

Όπως σημείωσαν οι ‘Άταχτοι»:

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι ως ομάδα, που καταφέραμε να αλλάξουμε την ζωή μίας πολύτεκνης οικογένειας προς το καλύτερο!!! Είμαστε διπλά χαρούμενοι που τα τρία ανήλικα παιδιά που μένουν στο σπίτι έχουν πλέον ένα δωμάτιο ιδανικό για να κάνουν όνειρα και να γίνει το νέο αυτό δωμάτιο τους, κυψέλη γνώσης και δημιουργίας ! 


Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 5 μήνες ώστε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο Project καθώς χρειάστηκε η συμμετοχή πολλών μαστόρων, διαφορετικών ειδικοτήτων για να παρέμβουν λειτουργικά και να δώσουν την σημερινή μορφή στο δωμάτιο. 
Ήταν μάλιστα πρώτη φορά που χρειάστηκε να παρέμβουμε και να κάνουμε επιπλέον βελτιώσεις μέσα στο σπίτι και να δημιουργήσουμε ξεχωριστό χώρο μέσα στο σπίτι για τους γονείς, καθώς το ένα παιδί κοιμόταν στο σαλόνι, το άλλο παιδί σε μικρό αποθηκάκι και το τρίτο μαζί με τους γονείς. Ευχαριστούμε θερμά κάθε πολίτη που μας εμπιστεύτηκε μέσω της στήριξης που μας δίνει από τους κουμπαράδες, αλλά και όλες τις εταιρείες που συνέβαλαν με κάθε τρόπο με μορφή υλικής μορφής. 


Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ πρέπει να πούμε στους Ομογενείς και Φιλέλληνες της Στουτγάρδης και τον οργανισμό Kretahilfe e.V. και συγκεκριμένα τον Νίκο και την Helga που εμπιστεύτηκαν το όνειρο μας και μας έκαναν δωρεά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να τελειώσει το δωμάτιο.

Το πιο σημαντικό για εμάς και όπως μας υποσχέθηκε η οικογένεια και τα παιδιά με διάπλατα χαμόγελα,,, είναι η οικογένεια τώρα να πάρει την ζωή στα χέρια της!!! Εμείς ως ΑΤΑΧΤΟΙ τους δώσαμε το χέρι να σηκωθούν και να δουν την ζωή πιο αισιόδοξα, γιατί ο Θεός μας έδωσε δυο χέρια..ένα για να βοηθάμε τον εαυτό μας και ένα για να βοηθάμε τους άλλους !!!! 
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους δωρητές (εταιρείες και επιχειρήσεις που βοήθησαν με κάθε τρόπο)». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια