Πιάστηκαν πάνω στο... αλισβερίσι με ναρκωτικά χάπια

Ηράκλειο
Πιάστηκαν πάνω στο... αλισβερίσι με ναρκωτικά χάπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο άντρες στο Ηράκλειο την ώρα που ο ένας προμήθευε τα χάπια στον άλλο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης δύο άντρες ελληνικής καταγωγής οι οποίοι πιάστηκαν στα «πράσα» από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο.

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα: ο 37χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία την ώρα που προμήθευε τον 33χρονο με ποσότητα ναρκωτικών δισκίων. Έτσι, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους δύο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 190 ναρκωτικά δισκία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (01.08.2019) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 33 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (01.08.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντοπίστηκε ο 37χρονος κατά το χρόνο που προμήθευε τον 33χρονο ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 190 ναρκωτικά δισκία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News