Έκρυβε στο σπίτι του όπλα, γεμιστήρες και κάλυκες

Ηράκλειο
Έκρυβε στο σπίτι του όπλα, γεμιστήρες και κάλυκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε 32χρονο άνδρα - Κατασχέθηκαν 3 πιστόλια, 2 γεμιστήρες και κάλυκες

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο σήμερα, καθώς και άλλος ένας άνδρας συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο

Ένας 32χρονος άνδρας στα χέρια της αστυνομίας, καθώς το πρωί και μετά από έρευνα στο σπίτι του, καθώς και σε περιβάλλοντες χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια με δύο γεμιστήρες και κάλυκες.

Ο 32χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής συνελήφθη και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη, 32χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

«Συνελήφθη, σήμερα (01.08.2019) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (01.08.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου και σε περιβάλλοντες χώρους, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πιστόλια με 2 γεμιστήρες και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News