Το κατάστημα MAISON στο Ηράκλειο είναι γεγονός!

Οικονομία
Το κατάστημα MAISON στο Ηράκλειο είναι γεγονός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο MAISON θα ανακαλύψετε την εικόνα που ονειρευτήκατε για το χώρο σας

Την Παρασκευή 12.07.2019 στις 20:00, με την παρουσία του γνωστού αρχιτέκτονα Σπύρου Σούλη, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος MAISON στην Λ. Κνωσσού 160, Ηράκλειο.

Το MAISON, με 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα brand γεμάτο ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα.

Το MAISON αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά, καθώς στο κατάστημά μας θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής και διακοσμητικά είδη, επιλεγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υψηλό value for money.

Στο MAISON θα ανακαλύψετε την εικόνα που ονειρευτήκατε για το χώρο σας. Έπιπλα και αντικείμενα σε ένα διακοσμητικό παιχνίδι προτάσεων και εμπνευσμένων συνθέσεων για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικό σας κόσμος!

Στην βραδιά παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μπήκαν στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για πλούσια δώρα με την υπογραφή MAISON.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον γνωστό κι αγαπημένο αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, οποίος μίλησε για τις νέες διακοσμητικές τάσεις, αλλά και για την δυνατότητα που δίνεται σε κάποιον επισκεπτόμενος ένα κατάστημα MAISON, να εμπνευστεί και να συνδυάσει μοναδικής αισθητικής έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα και να δημιουργήσει το σπίτι του όπως ακριβώς το έχει φανταστεί.

Γιατί MAISON σημαίνει σπίτι…

Κατάστημα Maison στην Λεωφ. Κνωσσού 160, 714 09 Ηράκλειο, Τ.2810 321001, [email protected], www.maison.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News