Απαράδεκτες εικόνες στο Δημοτικό Γήπεδο Γέργερης

Ηράκλειο
Απαράδεκτες εικόνες στο Δημοτικό Γήπεδο Γέργερης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Γήπεδο Γέργερης, σύμφωνα με την παράταξη «Μεγάλη Γόρτυνα»

Την απερχόμενη δημοτική Αρχή καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η παράταξη «Μεγάλη Γόρτυνα»!

Σύμφωνα με την καταγγελία της Παράταξης, το Δημοτικό Γήπεδο Γέργερης είναι εγκαταλειμμένο «στο έλεος πλιατσικολόγων, που λεηλατούν ανενόχλητοι τις εγκαταστάσεις του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και αναδεικνύουν το πρόβλημα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Φαίνεται ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, ήταν, το τελευταίο διάστημα, πολύ απασχολημένος με την ένσταση που κατέθεσε εις βάρος του νέου δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη (που εξελέγη με ποσοστό περίπου 70%), με αποτέλεσμα να… ξεχάσει ότι στα καθήκοντά του συμπεριλαμβάνεται και η προστασία της δημόσιας περιουσίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Δημοτικό Γήπεδο Γέργερης, που έχει αφεθεί στην τύχη του και βρίσκεται στο έλεος πλιατσικολόγων, που λεηλατούν ανενόχλητοι τις εγκαταστάσεις του. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές και αναδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα ελλιπούς αστυνόμευσης στον δήμο μας.

Παράθυρα και ηλεκτρολογικοί πίνακες που έχουν κλαπεί, κομμένα καλώδια, σπασμένα τζάμια, σκουπίδια, φθορές στην περίφραξη, εκτεταμένες καταστροφές σε όλους τους χώρους. Εικόνες εγκατάλειψης, που έρχονται να προστεθούν στον ήδη κατεστραμμένο, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, χλοοτάπητα. Και ενώ έχει εγκριθεί μια γενναία χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την αγωνιστική επάρκεια του γηπέδου, είναι πολύ πιθανό, με τις παραπάνω φθορές που έχουν σημειωθεί, το γήπεδο να μην λειτουργήσει άμεσα μετά την αποκατάσταση από την περιφέρεια.

Υπενθυμίζουμε στον απερχόμενο δήμαρχο και τους συνεργάτες του ότι ως το τέλος της θητείας τους οφείλουν να εκτελούν σωστά τα καθήκοντά τους. Απευθύνουμε, επίσης, έκκληση ώστε όλοι μας να δείχνουμε τον σεβασμό που αρμόζει στους δημόσιους χώρους και, γενικότερα, στην δημόσια περιουσία, προκειμένου ο δήμος μας να λειτουργεί σωστά και να μην χάνονται πόροι και δυνάμεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με άλλους τρόπους, για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News