ΑΤΑΧΤΟΙ: Η συναυλία που θα δώσει χαρά στα παιδιά

Ηράκλειο
ΑΤΑΧΤΟΙ: Η συναυλία που θα δώσει χαρά στα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης δίπλα στους ΑΤΑΧΤΟΥΣ

Για τη στήριξη του Project των ΑΤΑΧΤΩΝ «ανακαινίσεις παιδικών δωματίων» η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερη συναυλία την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για ακόμα μια χρονιά η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση, αυτή την φορά με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων!

Μουσικά, θα μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν ο Γιάννης Σμαραγδάκης, ο Κώστας Σαριδάκης και ο Βαγγέλης Λιανάκης με τα σχήματά τους, ενώ χορευτικά, θα πλαισιώσει την εκδήλωση ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης!

Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο, όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να αφήσει αντί για είσοδο οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των δράσεων της εθελοντικής ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και συγκεκριμένα στην ανακαίνιση ενός παιδικού δωματίου ακατάλληλου να διαμένουν παιδιά.

«Σας περιμένουμε όλους, για μια υπέροχη μουσικό - χορευτική βραδιά, όπου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News