«Ξινή» βγήκε η βόλτα σε τετραμελή οικογένεια τουριστών

Ηράκλειο
«Ξινή» βγήκε η βόλτα σε τετραμελή οικογένεια τουριστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κινητοποίηση το ΕΚΑΒ αργά το απόγευμα από ατύχημα που έλαβε χώρα στο Ενετικό Λιμάνι του Κούλε

Μία τετραμελής οικογένεια περιπατητών και μάλιστα τουριστών, ενώ απολάμβαναν την βόλτα τους στο Ενετικό Λιμάνι, τραυματίστηκαν.

Αναστάτωση επικράτησε στο σημείο το απόγευμα της Κυριακής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έκαναν την βόλτα τους τραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.

Τραυματίες είναι ένα τετράχρονο αγοράκι, το οποίο χτύπησε στο κεφάλι και ο πατέρας του περίπου 48 ετών, ο οποίος χτύπησε στο πόδι.

Ειδικότερα, συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το ατύχημα, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες το παιδικό καρότσι που καθόταν το τετράχρονο παιδί, ξέφυγε από τα χέρια των γονιών του με αποτέλεσμα, να προκληθεί το ατύχημα.

Χτύπησε το παιδί, ενώ ο πατέρας στην προσπάθειά του να σταματήσει την πορεία του καροτσιού, στο οποίο καθόταν το παιδί, χτύπησε και εκείνος στο πόδι.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Το ένα παρέλαβε τον πατέρα και το παιδάκι που χτύπησε στο κεφάλι και το δεύτερο παρέλαβε τη μητέρα με το δεύτερο παιδί, που ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο έχουν υποστεί σοκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News