Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της ένοπλης ληστείας του πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ηράκλειο
Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της ένοπλης ληστείας του πρακτορείου ΟΠΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης ληστείας σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γάζι

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται o άνδρας, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Γάζι και με την απειλή όπλου και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πήρε 400 ευρώ από τον υπάλληλο του ταμείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα, ο οποίος μετά τη ληστεία τράπηκε σε φυγή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία αφού ενημερώθηκε ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης. 

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (27.07.2019) το μεσημέρι 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, χθες (27.07.2019) το μεσημέρι άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από επιχείρηση το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι δράστης της παραπάνω ληστείας είναι ο 24χρονος, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (27.07.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News