«Λαβράκι» ο 35χρονος για την αστυνομία: Βρέθηκαν ναρκωτικά & 3.500 €

Ηράκλειο
«Λαβράκι» ο 35χρονος για την αστυνομία: Βρέθηκαν ναρκωτικά & 3.500 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο αλλοδαπός στη Χερσόνησο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου οργάνωσαν και πραγματοποίησαν μία συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 35χρονος και ακολούθησε έρευνα στο χώρο όπου διέμενε.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 86,2 γραμμάρια κάνναβης,

  • το χρηματικό ποσό των 3.510 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

  • κινητό τηλέφωνο.

Οι έρευνες όμως δε σταμάτησαν εκεί. Σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 35,9 γραμμάρια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο 35χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (25.07.2019) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 35χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (25.07.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 35χρονος και στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στον ίδιο και σε χώρο όπου διέμενε όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 86,2 γραμμάρια κάνναβης,

  • το χρηματικό ποσό των 3.510 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

  • κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 35,9 γραμμάρια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News