Ηράκλειο

Έγκλημα στον Τσούτσουρα: Προφυλακιστέα η 44χρονη για το θάνατο του συντρόφου της με ψαλίδι

Η Γαλλοαλγερινή επιμένει ότι είναι αθώα

Προφυλακιστέα κρίθηκε από το Δικαστήριο η 44χρονη Γαλλοαλγερινή η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 57χρονου Γάλλου με τον οποίο έκανε διακοπές στον Τσούτσουρα τις προηγούμενες ημέρες.

Και παρά το γεγονός ότι η κατηγορούμενη οδηγείται στη φυλακή, η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιμένει στην αθωότητά της, δηλαδή ότι δεν διέπραξε το έγκλημα με το ψαλίδι αλλά ότι ο σύντροφό της αυτοτραυματίστηκε.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Σωμαράκης: «Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 57χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό. Ο ίδιος άνθρωπος είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία. Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί, υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε περάσει το κατώφλι του ανακριτή με τη συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να απολογηθεί.

Ενώ την Τετάρτη είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, όμως, καθότι δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης, βρέθηκε εκ νέου σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η ίδια πέρασε την πόρτα του γραφείου του Ανακριτή περίπου στις 2:30 το μεσημέρι.

Σχόλια