Δεσμεύσεις Αυγενάκη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Δεσμεύσεις Αυγενάκη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Το Στάδιο Ελευθερίας, το Παγκρήτιο, ένα κλειστό κολυμβητήριο και ένα κλειστό γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες για το Ηράκλειο σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό και τις υποδομές για τους πολίτες, όπως τόνισε σήμερα στη διάρκεια συνάντησης με το δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Όπως τόνισε ο υφυπουργός «θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες άντλησης χρημάτων ώστε πολύ γρήγορα να παρέχουμε αυτό που απαιτεί η κοινωνία».

Η συνάντηση του Βασίλη Λαμπρινού με τον υφυπουργό έγινε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κωνσταντίνου Βαρδαβά και του βουλευτή Ηρακλείου, Μάξιμου Σενετάκη, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο αθλητισμός αποτελεί μια σημαντική παράμετρο σε ότι αφορά την πόλη και την  ανάγκη υποδομών.   

Ο κ. Λαμπρινός διευκρίνισε ότι ο αθλητισμός είναι ένα από τα στοιχήματα για τη δημοτική αρχή, εξηγώντας ότι στόχος είναι οι υποδομές να καλύπτουν τις ανάγκες των δημοτών όλων   των ηλικιών, ενώ ο υφυπουργός αθλητισμού επανέλαβε ότι πλέον ξεκινά μια νέα περίοδος συνεργασίας με το δήμο για τις ανάγκες των πολιτών.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου για την αντικατάσταση του στεγάστρου, έργο ύψους 1,5 εκ. ευρώ και την ενεργειακή αναβάθμιση ύψους 3 εκ. ευρώ, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος σε συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς στον ευρύτερο σχεδιασμό έρχεται να προστεθεί και η επιπλέον χρηματοδότηση που είχε εξασφαλιστεί.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί και να παράξει έργο προς όφελος των πολιτών. Η συνεργασία μας με το Δήμο Ηρακλείου θα είναι στενή και ωφέλιμη για τους πολίτες του Ηρακλείου».

Ενώ, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Β. Λαμπρινός ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη συνάντηση που είχαν, και δήλωσε ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία για την επίλυση των αναγκών και προβλημάτων που αφορούν στον αθλητισμό της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News