30 αλλοδαποί στα χέρια της ΕΛΑΣ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

Χανιά
30 αλλοδαποί στα χέρια της ΕΛΑΣ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έλεγχοι στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων έβγαλαν «λαβράκι»

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε δύο αεροδρόμια της Κρήτης και 30 αλλοδαποί βρίσκονται πλέον στα χέρια της ΕΛΑΣ, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα.

Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 21 Ιουλίου συνελήφθησαν 19 άντρες και 11 γυναίκες ηλικίας 19 έως 55 ετών τόσο στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» όσο και στον Διεθνές Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης»

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των Α.Τ. Ηρακλείου και Χανίων, οι 30 αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Γερμανίας, Πακιστάν, Αυστρίας, Κονγκό, Βελγίου, Ολλανδίας, Καμερούν Ηνωμένου Βασιλείου, Δανίας, Σουηδίας, Ισπανίας και Βουλγαρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Σουηδία την Ουγγαρία και την Δανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 15.07.2019 έως 21.07.2019 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνές Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» τριάντα (30) αλλοδαποί και συγκεκριμένα 19 άνδρες και 11 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 55 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων Ηρακλείου και Χανίων, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Γερμανίας, Πακιστάν, Αυστρίας, Κονγκό, Βελγίου, Ολλανδίας, Καμερούν Ηνωμένου Βασιλείου, Δανίας, Σουηδίας, Ισπανίας και Βουλγαρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Σουηδία την Ουγγαρία και την Δανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News