Σοβαρό τροχαίο στην Ηρακλείου – Μοιρών: Εγκλωβίστηκε οικογένεια

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο στην Ηρακλείου – Μοιρών: Εγκλωβίστηκε οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό, όπως επίσης ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέραν ότι στο τροχαίο ενεπλάκη αυτοκίνητο με νταλίκα.

Στην καμπίνα του Ι.Χ, εγκλωβίστηκε μια οικογένεια 3-4 ατόμων μεταξύ αυτών και 2 παιδιά.

Εκτός από την ΕΜΑΚ που έσπευσε για τον απεγκλωβισμό, τάχιστη υπήρξε και η κινητοποίηση απο το ΕΚΑΒ που έσπευσε με ασθενοφόρα.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους τραυματίες, με τα 2 παιδιά, την 40χρονη μητέρα και τον 47χρονο πατέρα να μεταφέρονται στο εφημερεύον νοσοκομείο, το ΠΑΓΝΗ.

Από τα πρώτα στοιχεία, οι γονείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σχετικά καλή κατάσταση ενώ με την άριστη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο και τα παιδιά ηλικίας 11και 10 ετών, φέροντας τραύματα ορθοπεδικής κυρίως φύσεως.

Συνολικά στον τόπο του συμβάντος έφθασαν 3 ασθενοφόρα με 2 γιατρούς.

Στο σημείο και η αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού και την ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούνταν προς Μοίρες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη νταλίκα που είχε αντίθετη κατεύθυνση, το Ηράκλειο.

Και όλα αυτά ενώ μόλις χθες υπήρξε θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου,στο ύψος της γέφυρας Αποσελέμη, με έναν νεκρό άντρα και την Κρήτη να μετρά 38 νεκρούς από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News