Ηράκλειο

«Λίφτινγκ» στο νηπιαγωγείο Αγίας Βαρβάρας

Περιλαμβάνει κατασκευή στεγάστρου και βελτίωση του αύλειου χώρου

Υπογράφηκε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Γόρτυνας, στους Άγιους Δέκα, η σύμβαση κατασκευής έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ Δ.ΓΟΡΤΥΝΑΣ»  ποσού σύμβασης έργου μετά την έκπτωση 25.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. μεταξύ Δημάρχου Γόρτυνας, Κυρίου Σχοιναράκη Νικόλαου και ανάδοχης εργοληπτικής επιχείρησης με διακριτικό τίτλο  «LYDAKIS Construction Co» , με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Χαράλαμπο Λυδάκη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Η σύμβαση συμπεριλαμβάνει: Την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών του αύλειου χώρου του 2ου Νηπιαγωγείου της Αγίας Βαρβάρας.

Συγκεκριμένα, στον αύλειο χώρο προβλέπεται να γίνουν εργασίες κατασκευής βιομηχανικού δαπέδου καθώς και η κατασκευή πολυκαρβονικού μεταλλικού στεγάστρου, ενώ στον χώρο της παιδικής χαράς προβλέπεται η τοποθέτηση πλακών ασφαλείας από καουτσούκ.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με την υπ. Αριθμό 14594/.2019 Απόφαση του Περιφερειάρχη , με το ποσό των 50.000,00€ και συγκεκριμένα έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του τρέχοντος οικονομικού έτους , του Δ. Γόρτυνας με Κ.Α.64.7331.0002.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε), της Περιφέρειας Κρήτης. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης , Κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.

 

 

Σχόλια