Ηράκλειο

Νέα εποχή για το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή

Θα ονομάζεται πλέον Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης στη Βρεφική και Νηπιακή ηλικία, κάνει μια νέα αρχή έχοντας εντάξει ήδη από την περσινή χρονιά  το Δημοτικό ως νέα βαθμίδα εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Με αφορμή το γεγονός αυτό δημιουργήθηκε το  νέο σήμα-σύμβολο του σχολείου που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή, όπου οι Τρεις Βαθμίδες Εκπαίδευσης, ο Παιδικός Σταθμός,το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, συνενώνονται κάτω από την ίδια στέγη.

Τη νέα αυτή περίοδο έρχεται να σηματοδοτήσει και ένα άλλο γεγονός μείζονος σημασίας: η ένταξη του ονόματος του Ανδρέα Γιαννόπουλου στην επίσημη ονομασία του σχολείου. Το σχολείο θα τιτλοφορείται, μετά την εκδήλωση ονοματοδοσίας της 9ης Αυγούστου, ως Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», ως ένδειξη τιμής και μνήμης στο παιδί που ίδρυσε το «Χαμόγελο Του Παιδιού».

Η νέα αυτή περίοδος αποτελεί σπουδαίο γεγονός για την οντότητα του σχολείο, καθώς ενωμένοι ως οικογένεια συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις ίδιες ιδέες, αξίες και ιδανικά που τόσα χρόνια προάγουμε με ζήλο.

Σχόλια