Ηράκλειο

Άμαξες, αλεξίπτωτα και... ελικόπτερα: «Ναι» στον πολιτικό γάμο εκτός δημαρχείου

Μόδα πλέον και η ανανέωση όρκων... δίπλα στο κύμα

Νέα υποψήφια ζευγάρια επιλέγουν ειδυλλιακά τοπία για την τέλεση πολιτικών γάμων εκτός δημαρχείων, ενώ άλλα -πιο τολμηρά- κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Η φαντασία με φόντο το γαλάζιο, κυριαρχεί φέτος στο Δήμο Χερσονήσου ο οποίος παρέχει αρκετές δυνατότητες σε τουρίστες και Έλληνες, από άμαξες, πολυτελή αυτοκίνητα, αλεξίπτωτα μέχρι και ελικόπτερα.

Πέρα από τη χλιδή και την πολυτέλεια, αρκετά ζευγάρια επιλέγουν την τέλεση πολιτικών γάμων μέσα στη θάλασσα, φορώντας μαγιό και βερμούδες.

Παραλίες, όμορφα τοπία, βουνά, βράχοι, ποταμοί, επιλέγονται από τουρίστες και ντόπιους για την τέλεση των πολιτικών γάμων στον Δήμο Χερσονήσου ο οποίος στοχεύει να αποκτήσει δυναμική στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία και Πολωνία, με το Δήμο Χερσονήσου να εντείνει τις προσπάθειες προβολής και ανάδειξης του γαμήλιου τουρισμού και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Ενώ νέα μόδα αποτελεί η ανανέωση όρκων αγάπης δίπλα στο κύμα από ηλικιωμένα κυρίως ζευγάρια.

Πέρα από τα ηλικιωμένα ζευγάρια από Σκωτία και Γερμανία τα οποία ανανεώνουν όρκους αγάπης και πίστης, τη νέα μόδα ακολουθούν δειλά - δειλά ηλικιωμένα ζευγάρια από το Ηράκλειο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Σχόλια