36χρονη καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι της μέσα σε γλάστρες

Ηράκλειο
36χρονη καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι της μέσα σε γλάστρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 7 δενδρύλλια "πρόδωσαν" τη δράση της γυναίκας που συνελήφθη

Μέσα στο σπίτι της αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο καλλιεργούσε κάνναβη μια 36χρονη στο Ηράκλειο. Τα 7 δενδρύλλια εντοπίστηκαν το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης αλλά 151 γραμμάρια κάνναβης. Η 36χρονη συνελήφθη και έρχεται αντιμέτωπη με τον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (13.07.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 36χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (13.07.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 36χρονης και σε περιβάλλοντες χώρους, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 7 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες, στο στάδιο της ανάπτυξης,
  • 151 γραμμάρια κάνναβης,
  • τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News