Προσπάθησε να τη βοηθήσει να φύγει στο εξωτερικό με... πλαστό διαβατήριο

Ηράκλειο
Προσπάθησε να τη βοηθήσει να φύγει στο εξωτερικό με... πλαστό διαβατήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι των δύο αλλοδαπών στο Βέλγιο δεν πραγματοποιήθηκε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»: ο 43χρονος για διευκόλυνση εξόδου από την Ελλάδα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία και η 39χρονη για πλαστογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο αλλοδαπούς. Ο 43χρονος επέδειξε πλαστά διαβατήρια αρχών Γαλλίας για λογαριασμό της 39χρονης με στόχο αμφότεροι να ταξιδέψουν στο Βέλγιο.

Όμως δεν τα κατάφεραν… Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (12.07.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 43χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 39χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 43χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, για λογαριασμό της 39χρονης με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, προκειμένου να αναχωρήσουν από κοινού με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News