Τα διαβατήρια ήταν πλαστά και τους έβαλαν σε μπελάδες

Ηράκλειο
Τα διαβατήρια ήταν πλαστά και τους έβαλαν σε μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Προσπάθησαν να ανοίξουν τα φτερά τους για χώρες του εξωτερικού, όμως δεν τα κατάφεραν καθώς τα πλαστά διαβατήρια με τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν, τους έβαλαν σε μπελάδες.

Η επιχείρηση των αστυνομικών του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου στέφθηκε με επιτυχία την Τρίτη αφού στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 19 έως 40 ετών κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Πορτογαλίας, Ιταλίας, Ουκρανίας και Σλοβενίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γαλλία, την Ιταλία και την Σλοβακία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (09.07.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 40 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Πορτογαλίας, Ιταλίας, Ουκρανίας και Σλοβενίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γαλλία, την Ιταλία και την Σλοβακία .

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News