Τι απαντά η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ στις καταγγελίες για τον κλιματισμό

Ηράκλειο
Τι απαντά η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ στις καταγγελίες για τον κλιματισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στα δημοσιεύματα περί απαράδεκτων συνθηκών εργασίας και νοσηλείας δίνει η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

Μετά τις καταγγελίες του Σωματείου των Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, ότι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας έξι συστήματα κλιματισμού, σε συνθήκες, μάλιστα, καύσωνα, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση.

Διαβάστε τι αναφέρει η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για τις καταγγελίες:

«Κλιματισμός  ΠαΓΝΗ».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα για τον κλιματισμό στο ΠαΓΝΗ, σας ενημερώνουμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει κάνει παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία του.

Οι θάλαμοι των κλινικών του Νοσοκομείου, κλιματίζονται με VRV που έχει εγκατασταθεί εδώ και 25 χρόνια, επιπρόσθετα του Κεντρικού κλιματισμού.

Αυτά τα συστήματα αντικαθίστανται σταδιακά κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα προχωράμε και σε ενεργειακή αναβάθμιση, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας.

Όλοι οι υπόλοιποι χώροι του νοσοκομείου, κλιματίζονται από το Κεντρικό Σύστημα (Ψυχροστάσιο), το οποίο αντικαταστάθηκε πριν από 2,5 χρόνια, σύμφωνα με τον αρχικό κτιριακό σχεδιασμό.

Για την αντιμετώπιση της αυξημένης θερμοκρασίας σε ορισμένους χώρους κλινικών, δόθηκαν εφεδρικά συστήματα κλιματισμού και αερισμού.

Η Τεχνική Υπηρεσία του ΠαΓΝΗ είναι σε συνεχή ετοιμότητα αντιμετώπισης ενδεχόμενων άλλων προβλημάτων, λόγω υψηλών θερμοκρασιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News