Αίσιο τέλος για την αγνοούμενη σκυλίτσα!

Ηράκλειο
Αίσιο τέλος για την αγνοούμενη σκυλίτσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πεινασμένη και ταλαιπωρημένη επέστρεψε η μικρή Ραφαέλα - Βρέθηκε μετά από 24 ώρες και είναι καλά!  

Ένα μικρό θαύμα βίωσε μέλος της εθελοντικής ομάδας SOS για τα αδέσποτα της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, η οποία φρόντιζε την μικρή και άρρωστη σκυλίτσα, με το όνομα Ραφαέλα, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 24 ώρες περίπου από τις Αρχάνες.

Το μέλος της ομάδας σε μία πολύ συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει ότι η ίδια η σκυλίτσα μάλιστα, ενώ την αναζητούσε εναγωνίως, μόνη της πήγε και την βρήκε.

Μετά από 24 εφιαλτικές ώρες, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, αφού έβγαλε η ίδια το λουρί και έφυγε από το κατώφλι του σπιτιού, το οποίο θα την φιλοξενούσε για να κάνει τη θεραπεία της, επέστρεψε μόνη της εξαντλημένη και πεινασμένη… αλλά ευτυχώς σώα!

Όπως η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σαν από θαύμα η μικρή ήταν απόψε μαζί με τα αδελφάκια της πίσω στη Βιομηχανική. Λίγο εξαντλημένη και πολύ πεινασμένη αλλά σώα και μάλλον αβλαβής!

»Φαίνεται πως κάποιος Άγγελος την προστάτευε όσες ώρες έτρεχε στα χωράφια ή στο κεντρικό δρόμο για 20 και πλέον χιλιόμετρα για να φτάσει από τις Αρχάνες στη Βιομηχανική».

Ευχή της εθελόντριας κάποιος να δει πέρα από την ιστορία της μικρή Ράφι, όπως την αποκαλεί και να την υιοθετήσει, «αλλά σίγουρα πρέπει να είναι κάποιος που θα τη γνωρίσει εκεί που επέλεξε να είναι. Έξω από τη μάντρα με τα σκουπίδια και τα ανακυκλώσιμα, μαζί με τα αδελφάκια της και να θελήσει η ίδια να τον ακολουθήσει με χαρά και όχι φόβο. Πράγμα δύσκολο...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News