Τι απαντά το ΠΑΓΝΗ τη λειτουργία της Παιδοχειρουργικής

Υγεία
Τι απαντά το ΠΑΓΝΗ τη λειτουργία της Παιδοχειρουργικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, για την μετεξέλιξη σε κλινική της Παιδοχειρουργικής και τη γενικότερη ενδυνάμωσή της.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «η στελέχωσή της με μόνιμο ιατρό πρόσφατα, μετά από 20 χρόνια, καθώς και με νέο νοσηλευτικό προσωπικό επικουρικό η μόνιμο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ:

«Απάντηση σε δημοσίευμά που αφορά τη λειτουργία της Παιδοχειρουργικής Μονάδας στο ΠαΓΝΗ

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που αφορούν τη λειτουργία της Παιδοχειρουργικής του ΠαΓΝΗ σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τα αρμόδια επιστημονικά όργανα του νοσοκομείου Ιατρική Υπηρεσία και Επιστημονικό Συμβούλιο, τα αρμόδια Ιατρικά Τμήματα, έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία της, για την αντιμετώπιση των παιδοχειρουργικών περιστατικών. 

Επιπρόσθετα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο για την μετεξέλιξη σε κλινική και γενικότερη ενδυνάμωσή της. Σημειώνουμε τη στελέχωση της με μόνιμο ιατρό πρόσφατα, μετά από 20 χρόνια, καθώς και με νέο νοσηλευτικό προσωπικό επικουρικό η μόνιμο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News