Άγνωστοι βανδάλισαν εκλογικό περίπτερο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά»

Ηράκλειο
Άγνωστοι βανδάλισαν εκλογικό περίπτερο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βανδαλισμό καταγγέλλουν τα μέλη του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» στο Ηράκλειο

Μπροστά σε μία άσχημη εικόνα βρέθηκαν μέλη του κόμματος, σήμερα το πρωί, όταν άγνωστοι κατάφεραν να βανδαλίσουν το περίπτερο που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το περίπτερο που στήθηκε εκεί πριν από τις Ευρωεκλογές - όπως και περίπτερα άλλων κομμάτων - δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των μελών του κόμματος.

Μάλιστα την οργή του για το γεγονός αυτό εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανόλης Ψαράκης, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων «οι γνωστοί άγνωστοι βανδάλισαν το περίπτερο της «Δημιουργίας Ξανά» στο Ηράκλειο όπως θα έσπαγαν αυτοκίνητα και καταστήματα, όπως έκαψαν τράπεζες και τους εργαζόμενους μαζί...».

Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ψαράκης που μίλησε στο neakriti.gr, ανέφερε ότι για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, τονίζοντας ότι η «ανομία που υπάρχει ειδικά προς αυτή την κατεύθυνση των αναρχικών, η οποία μετακόμισε και στην Κρήτη πρέπει να σταματήσει». Δυστυχώς, τόνισε ο κ. Ψαράκης «Δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό βανδαλισμού,  μέσα σε λίγες ημέρες σε εκλογικό περίπτερο, καθώς το πρώτο είχε σημειωθεί πριν από πέντε ημέρες στην πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ.

Όπως είχε μάλιστα αναφέρει και το neakriti.gr, σπασμένη και παραβιασμένη ήταν το πρωί του Σαββάτου η πόρτα του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, όπως καταγγέλλει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Οι άγνωστοι - κατά πάσα πιθανότητα το βράδυ και για άγνωστους λόγους- προχώρησαν στο βανδαλισμό που βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News