Ηράκλειο

Στη φυλακή ο δράστης που επιτέθηκε σε αστυνομικό πριν από 4 χρόνια

Δικαιωμένη η ΕΑΥΝΗ για την επίθεση σε αστυνομικό

«Δικαίωση» αισθάνεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου (ΕΑΥΝΗ) για την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναφορικά με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε εις βάρος αστυνομικού το 2015.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΑΥΝΗ, καταδίκασε με δύο χρόνια φυλάκισης τον δράστη.

Όπως αναφέρεται, επίσης, στην εν λόγω ανακοίνωση πρόκειται για «Μια απόφαση μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, κόντρα στα συνεχιζόμενα συμβάντα επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών σε όλη την επικράτεια με την ανοχή της πολιτικής μας ηγεσίας».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Με την παρούσα η Ένωσή μας εκφράζει την ικανοποίηση και το αίσθημα δικαίωσης του συνόλου των μελών μας σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου την 27-06-2019 καταδίκασε με δύο χρόνια φυλάκισης τον δράστη επίθεσης σε βάρος συναδέλφου μας με μοναδική αιτία την ιδιότητά του ως Αστυνομικός , περιστατικό που είχε λάβει χώρα πριν τέσσερα χρόνια στην πόλη μας. Μια απόφαση μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, κόντρα στα συνεχιζόμενα συμβάντα επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών σε όλη την επικράτεια με την ανοχή της πολιτικής μας ηγεσίας.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη που όλοι υπηρετούμε και σεβόμαστε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ειδικότερα ο Αντιεισαγγελέας Ηρακλείου κ. Θεοφανίδης Ευστάθιος, Επόπτης του Τμήματος  Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, ο οποίος βρίσκονταν στην έδρα,  η αγόρευση του οποίου αποτελεί αυστηρό μήνυμα της Δικαιοσύνης προς όσους συνεχίζουν να υιοθετούν παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια