Ηράκλειο

Ειρήνη Τζώρτζογλου: Η νικήτρια του Βρετανικού MasterChef στο «Καλό Μεσημέρι»

Η Ειρήνη Τζώρτζογλου, η Κρητικιά που «σάρωσε» στο Βρετανικό MasterChef, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι»

Η 61χρονη Κρητικιά με καταγωγή από το Ασήμι, η οποία άφησε τη δουλειά της για να ασχοληθεί με την μαγειρική, βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV.

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Τζώρτζογλου βρέθηκε στην κουζίνα της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» όπου και... μαγείρεψε!

«Φρίσσα με μαραθόριζα, σάλτσα γιαουρτιού και ψημένα ψίχουλα», έφτιαξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η οποία μάλιστα, ενώ παρασκεύαζε την συνταγή της μιλούσε στην Ιωάννα Μαλέσκου, για τη ζωή της, την καριέρα της στο εξωτερικό, ενώ μίλησε και για τον αγαπημένο της ξάδερφο και υποψήφιο βουλευτή με τη Ν.Δ. κ. Νίκο Τζώρτζογλου.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Τζώρτζογλου, είχε δώσει το «παρών» πριν τρεις ημέρες στην ομιλία του αγαπημένου της ξαδέρφου, όπου με την τοποθέτησή της, συγκίνησε τους παραβρισκόμενους.

Η γλυκιά Ειρήνη εργάστηκε δύο χρόνια - όπως έχει αναφέρει παλιότερα σε συνέντευξή της -στον τουρισμό και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο του θείου της εκεί μάλιστα γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, ο οποίος ήταν Άγγλος.

Έτσι μετακόμισε στην Αγγλία και η καριέρα της ξεκίνησε εκεί. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει «μετακόμισα στην Αγγλία και η καριέρα μου ξεκίνησε εφόσον ήρθα Αγγλία και αφού άρχισα τις σπουδές μου που ήθελα να κάνω πάντα. Είχα ήδη καριέρα στον τραπεζικό χώρο και ήμουν 40 ετών».

Όταν ήταν 50 ετών, αποφάσισε ότι αυτό που έχει σημασία για εκείνην είναι η ποιότητα ζωής και όχι τόσο η καριέρα της.

Μάλιστα η Ειρήνη έχει δηλώσει ότι η αγάπη της για την πατρίδα της φαίνεται μέσα από τις συνταγές αφού προτιμά ελληνικά αγαθά. Όπως αναφέρει: «Ήθελα να τιμήσω την Ελλάδα, ήθελα να τιμήσω τα ελληνικά προϊόντα. Καταρχήν η ελληνικότητά μου ήταν ένα κομμάτι που τους τράβηξε σε μένα, πράγμα που αμέσως με εξίταρε».

 

 

 

 

 

 

Σχόλια